Fi - Ozan Guven

Ozan Guven ka lindur më 19 maj 1975 në Nuremberg, Gjermani. Familja e tij është me origjinë bullgare por Ozan lindi dhe jetoi në Gjermani deri në moshën 9 vjeçare. Pasi u zhvendos në Turqi, ai studioi Teatër dhe Kërcim Modern. Filmat dhe serialet ku ai ka interpretuar janë nga më të ndryshmit, duke nisur nga drama, thriller dhe komedy ku përmendim “Canım Ailem”, “Hırsız Polis”, “Koyu Kırmızı”, “Fi” etj.


Të gjithë personazhet e "Fi"

Berrak Tüzünataç ka lindur më 2 nëntor 1984 në Yalova, ...më shumë

Mehmet Gunsur ka lindur më 8 maj 1975 në Stamboll, ...më shumë

Serenay Sarikaya ka lindur më 1 korrik 1991 në Ankara ...më shumë

Ozan Guven ka lindur më 19 maj 1975 në Nuremberg, ...më shumë