Gruaja e ndaluar - Christian Meier

Christian Meier ka lindur në 23 qershor 1970 në Lima, Peru dhe është gjithashtu aktor dhe këngëtar. Si aktor ai ka marrë pjesë edhe në filma edhe në seriale të ndryshme. Suksesi I tij është parë edhe në vendet e Amerikës Latine dhe në shumë media spanjolle nëpër botë. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “El general Naranjo”, “Cosia linda”, “La malquerida” etj.

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:50 në Tring Novelas!


Të gjithë personazhet e "Gruaja e ndaluar"

Victoria Ruffo ka lindur në 31 maj 1962 në Meksikë. ...më shumë

Ariadne Diaz ka lindur në 16 gusht 1986 në Puerto ...më shumë

Christian Meier ka lindur në 23 qershor 1970 në Lima, ...më shumë