Gruaja e ndaluar - Victoria Ruffo

Victoria Ruffo ka lindur në 31 maj 1962 në Meksikë. Ajo e nisi karrierën e saj si aktore në vitin 1980 me një rol dytesor në serialin “Conflictos de un Medico” dhe më pas në serialin “Al Rojo vivo”. Në 2010 ajo u rendit ndër  50 personat më të bukur amerikano latin. Victoria ka marrë pjesë në shumë seriale të tjera ndër të cilat përmendim: “Las Amazonas”, “La malquerida”, “Corona de lagrimas”, “Triunfo del amor” e shumë të tjera.

Do ta ndiqni nga e hëna në të premte, ora 17:50 në Tring Novelas!


Të gjithë personazhet e "Gruaja e ndaluar"

Victoria Ruffo ka lindur në 31 maj 1962 në Meksikë. ...më shumë

Ariadne Diaz ka lindur në 16 gusht 1986 në Puerto ...më shumë

Christian Meier ka lindur në 23 qershor 1970 në Lima, ...më shumë