Hakmarrje e ëmbel - Furkan Andiç

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi dhe njihet si aktor dhe model. Në vitin 2012 u diplomua në Yeditepe University ndërsa karriera e tij si aktor nisi që në vitin 2005 me serialin Kirgin Cicekler. Në vitin 2017, ai u bë pjesë e kastit të “Përralla e pafajësisë” në rolin e Savash, një serial të cilin e kemi ndjekur në ekranin e Tring. Andic njihet gjithashtu për rolet e tij në “Ask Emek Hayaller”, “Kacak Gelinler”, “Kirgin Cicekler” etj. Në serialin “Hakmarrje e ëmbël” vjen në rolin e Sinan.


Të gjithë personazhet e "Hakmarrje e ëmbel"

Busra Develi ka lindur më 25 gusht 1993 në Izmir, ...më shumë

Seren Deniz Yalcin ka lindur më 29 nëntor 1993 në ...më shumë

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi ...më shumë

Leyla Lydia Tugutlu ka lindur më 29 tetor 1989. Babai ...më shumë