Hakmarrje e ëmbel - Leyla Lydia Tugutlu

Leyla Lydia Tugutlu ka lindur më 29 tetor 1989. Babai i saj është me origjinë turke ndërsa mamaja gjermane. Në shkollën fillore mori leksione për piano dhe violinë ndërsa më pas filloi të punonte në një agjensi mode. Në vitin 2008, Leyla u shpall Miss Turqia dhe përfaqësoi këtë shtet në Miss Ëorld.

Është e njohur për interpretimet e saj në seriale si “Kirli Beyaz”, “Karadayi”, “Dashuri me Qira”, “Kizim” etj. Roli i saj si Pelin në “Hakmarrje e ëmbël” e ktheu në një aktore shumë të dashur për publikun.


Të gjithë personazhet e "Hakmarrje e ëmbel"

Busra Develi ka lindur më 25 gusht 1993 në Izmir, ...më shumë

Seren Deniz Yalcin ka lindur më 29 nëntor 1993 në ...më shumë

Furkan Andic ka lindur më 4 Prill 1990 në Turqi ...më shumë

Leyla Lydia Tugutlu ka lindur më 29 tetor 1989. Babai ...më shumë