- Hande Ercel

Hande Ercel ka lindur më 24 nëntor 1993 në Balikesir, Turqi. Karrierën e nisi në një konkurs bukurie ku fitoi vendin e dytë. Disa nga serialet ku ka interpretuar janë Hayar Agaci, Gunesin Kizlari si dhe serialet të cilat i keni ndjekur në Tring si Lovebird, Jetë, Perla e zezë etj.


Të gjithë personazhet e ""

Kaan Yildirim ka lindur në 24 dhjetor 1986, në Stamboll. ...më shumë

Hande Ercel ka lindur më 24 nëntor 1993 në Balikesir, ...më shumë

Serkan Çayoğlu u lind më 31 maj 1987 në Gjermani ...më shumë