Hëna e plotë - Can Yaman

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. Ai ishte një nga studentët më të mirë në shkollën e tij. Pas përfundimit të gjimnazit shkoi në SHBA për studime dhe në vitin 2012 u diplomua në Departamentin e Juridikut në Universitetin Yeditepe. Can mori disa leksioni aktrimi për kënaqësi por më pas rezultuan shumë të suksesshme. Ai ka interpretuar në disa seriale si “Pavarësisht dashurisë”, “Një puthje në errësirë”, “Hëna e plotë” etj.


Të gjithë personazhet e "Hëna e plotë"

Hakan Kurtas ka lindur më 7 Shtator 1988 në Izmir, ...më shumë

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë