Hëna e plotë - Özge Gürel

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. Ajo ka studiuar tregti ndërkombëtare në universitetin e Beykent. Gürel pas studimeve të larta vendos të marrë leksione aktrimi dhe ndërkohë i përkushtohet dhe botës së modës si modele. Ajo ka luajtur në seriale si “Peace Street”  dhe  “Magnificent Century” në 2014 dhe më pas në serialin “Stina e qershive” me të cilin u bë akoma dhe më e njohur. Përpara se të fillonin xhirimet e ktij të fundit ajo ka marrë dhe leksione kërcimi. Së fundmi, Ozge u bë protagoniste e serialit “Hëna e plotë”.


Të gjithë personazhet e "Hëna e plotë"

Hakan Kurtas ka lindur më 7 Shtator 1988 në Izmir, ...më shumë

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë