Hija e së shkuarës - Burçin Terzioglu

Burçin Terzioglu lindi në 9 mars 1980 në Stamboll, Turqi. Ajo filloi me aktrimin që në moshën 5-vjeçare, duke marrë pjesë në filma dhe seriale të viteve 1980. Më pas ajo mori mësime aktrimi në Qendrën Artistike  Müjdat Gezen. Ka marrë pjesë në seriale si “Perihan Abla”, Për tim bir”, “Hatiralar”, “Tirvana” etj.


Të gjithë personazhet e "Hija e së shkuarës"

Burçin Terzioglu lindi në 9 mars 1980 në Stamboll, Turqi. ...më shumë

İbrahim Çelikkol ka lindur në Turqi më 14 shkurt 1982. ...më shumë

Özgü Namal ka lindur në Stamboll, Turqi në 28 Dhjetor 1978. ...më shumë