Hija e së shkuarës - İbrahim Çelikkol

İbrahim Çelikkol ka lindur në Turqi më 14 shkurt 1982. Karriera e tij nuk ka nisur si aktor, fillimisht ka luajtur si baskebollist dhe ka provuar fushën e modelingut. Më pas ai provoi veten në aktrim dhe duket se këtu e gjeti edhe më tepër veten. Tashmë është një ndër aktorët më të preferuar turq ku numron seriale të famshëm si: “Doğduğun Ev Kaderindir”, “Muhteşem İkili”, “Siyah Beyaz Aşk”, “Hija e së shkuarës” etj.


Të gjithë personazhet e "Hija e së shkuarës"

Burçin Terzioglu lindi në 9 mars 1980 në Stamboll, Turqi. ...më shumë

İbrahim Çelikkol ka lindur në Turqi më 14 shkurt 1982. ...më shumë

Özgü Namal ka lindur në Stamboll, Turqi në 28 Dhjetor 1978. ...më shumë