Hija e së shkuarës - Özgü Namal

Özgü Namal ka lindur në Stamboll, Turqi në 28 Dhjetor 1978. Ajo e nisi karrierën e saj si aktore në teatrin Masal Gerçek kur ishte e vogël. U diplomua në departamentin e teatrit në Universitetin e Stambollit. Shfaqja e saj e parë si aktore ishte në Affet Bizi Hocam dhe më pas në serialin Karete Can, një serial me shikueshmëri të lartë në Turqi. Ka marrë pjesë në seriale si “Hija e së shkuarës”, Koyu Kırmızı”, “Hanımın Çiftliği”, “Masumlar” etj.


Të gjithë personazhet e "Hija e së shkuarës"

Burçin Terzioglu lindi në 9 mars 1980 në Stamboll, Turqi. ...më shumë

İbrahim Çelikkol ka lindur në Turqi më 14 shkurt 1982. ...më shumë

Özgü Namal ka lindur në Stamboll, Turqi në 28 Dhjetor 1978. ...më shumë