Jetë e re - Melisa Pamuk

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë konkurse bukurie dhe ka fituar titullin e Ms Turqisë në vitin 2011. Ka studiuar fillimisht për psikologji në Universitetin e Amsterdamit, por më vonë e la shkollën duke u përqendruar më së shumti në karrierën e saj si modele. Ka fituar gjithashtu titullin si Modelja më Premtuese në vitin 2009. Flet rrjedhshëm turqisht, holandisht, gjermanisht dhe pak frëngjisht. Karrierën e saj si modele e ka filluar në moshën 14-vjeçare.

Do ta ndiqni në serialin “Jetë e re” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Jetë e re"

Lindur ne Gjermani me 3 maj 1987, aktori i krahasur ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Lindur më  23 Shkurt 1988 në Senegal, ajo e kreu ...më shumë

Tayanç Ayaydin është një aktor turk i vlerësuar me shumë ...më shumë