Jetë e re - Serkan Çayoglu

Lindur ne Gjermani me 3 maj 1987, aktori i krahasur nga tiparet e tij me Ben Afleck, ka studiuar ne nje nga universitetet gjermane ekonomi. Ai hyri ne boten e aktrimit nepermjet serialit “Stina e Qershive”i cili u be i famshem dhe pati nje audience te jashtezakonshme jo vetem ne gjermani por dhe Europe.

Do ta ndiqni në serialin “Jetë e re” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Jetë e re"

Lindur ne Gjermani me 3 maj 1987, aktori i krahasur ...më shumë

Ka lindur më 14 prill 1991. Ka konkuruar në shumë ...më shumë

Lindur më  23 Shkurt 1988 në Senegal, ajo e kreu ...më shumë

Tayanç Ayaydin është një aktor turk i vlerësuar me shumë ...më shumë