Jetë - Burak Deniz

Ka luajtur rolin e Toprakut në filmin “Gënjeshtra të vogla dhe të ëmbla”. Burak Deniz ka lindur në Stamboll në 1989 dhe është 27 vjeç. Burak interpreton në rolin e Murat.
Ai është djali i familjes Sarsilmaz. Bashkë me vëllanë e tij luftojnë për të marrë drejtimin e kompanisë.


Të gjithë personazhet e "Jetë"

Didemi është një vajzë që është e dashurar me Muratin. ...më shumë

Është aktor shumë i ri. Doruku është roli i parë ...më shumë

Onuri është modeli më i mirë në Turqi në vitin ...më shumë

Bülent Emrah Parlak (Xhemil) është vëllai i Hajatit. Ai nuk ...më shumë

Ka luajtur rolin e Toprakut në filmin “Gënjeshtra të vogla ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Ereçel ka lindur në 1993 në ...më shumë