Jetë - Hande Ercel

Aktorja e bukur Hande Ereçel ka lindur në 1993 në Balikesir. Ajo është 23 vjeç dhe vazhdon studimet në universitetin “Mimar Sinan” Hande është e suksesshme edhe në televizion. Ajo thotë se suksesi i saj vjen dhe nga bukuria dhe nga edukimi. Në fillim ajo u shfaq në rolin e Selenës në filmin “Pema e Jetës” dhe për herë të fundit e kemi parë në rolin e Selinit në filmin “Vajzat e Diellit”.

Në serialin “Jetë” ajo interpreton në rolin e Hajat.

Hajat Giresun është një vajzë e bukur e lindur në Stamboll dhe jeton bashkë me dy shoqe. Ajo hyri në punë në një kompaninë “Sarëlmaz” si asistente ekzekutive në vend të një vajze tjetër.


Të gjithë personazhet e "Jetë"

Didemi është një vajzë që është e dashurar me Muratin. ...më shumë

Është aktor shumë i ri. Doruku është roli i parë ...më shumë

Onuri është modeli më i mirë në Turqi në vitin ...më shumë

Bülent Emrah Parlak (Xhemil) është vëllai i Hajatit. Ai nuk ...më shumë

Ka luajtur rolin e Toprakut në filmin “Gënjeshtra të vogla ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Ereçel ka lindur në 1993 në ...më shumë