Jetë - Onur Seyit Yaran

Onuri është modeli më i mirë në Turqi në vitin 2015. Ai ka lindur në Stamboll në 1994. Është 1.74 cm dhe peshon 78 kg. Ai është diplomuar në Akademinë e Sporteve në Univesitetin Haliç. Kontrata  e parë si aktor është me Bi Yapim për serialin “Jetë”.


Të gjithë personazhet e "Jetë"

Didemi është një vajzë që është e dashurar me Muratin. ...më shumë

Është aktor shumë i ri. Doruku është roli i parë ...më shumë

Onuri është modeli më i mirë në Turqi në vitin ...më shumë

Bülent Emrah Parlak (Xhemil) është vëllai i Hajatit. Ai nuk ...më shumë

Ka luajtur rolin e Toprakut në filmin “Gënjeshtra të vogla ...më shumë

Aktorja e bukur Hande Ereçel ka lindur në 1993 në ...më shumë