Koha Kalon - Ayça Bingöl

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. U diplomua në Universitetin e Stambollit  për teatër në vitin  1998. E nisi karrierën e saj duke performuar në Teatrin Dormen dhe në Teatrin Fora. Në 2007 – 2008 u bashkua me Teatrin Duru duke marrë pjesë në një shfaqje e quajtur “Bana Bir Picasso Gerek”. Në 2008 – 2009 luajti në shfaqjen “Nehrin Solgun Yüzü” në Teatrin Studio.


Të gjithë personazhet e "Koha Kalon"

Erkan Petekkaya ka lindur në 11 dhjetor 1970 në Elazig ...më shumë

Ayça Bingöl ka lindur në 16 janar 1975 në Stamboll. ...më shumë

Aras Bulut İynemli lindi më 25 gusht 1990 ne Stamboll. ...më shumë

U lind më 17 gusht 1989 në Stamboll. Gjatë studimeve ...më shumë