Krenari dhe Respekt - Burcu Biricik

Burcu Biricik ka lindur në 4 Maj  të vitit 1989 në Antalia të Turqisë. Pas pjesëmarrjes në një festival teatror ku mori edhe cmim, ajo vendosi të bëhej aktore. Në atë kohë sapo kishte përfunduar studimet për arkeologji dhe filloi menjëherë studimet për aktrim. Më pas ka luajtur një sërë rolesh në serialet: “Muhtesem Yuzyl”, “Dusman Kardesler”, “Beni Boyle Sev”, “Seref Meselesi”, “Hayat Sarkisi”, “Gun” etj.


Të gjithë personazhet e "Krenari dhe Respekt"

Kerem Bürsin ka lindur më 4 Qershor  1987 në Stamboll ...më shumë

Şükrü Özyıldız ka lindur më 18 Shkurt të vitit 1988 ...më shumë

Yasemin Allen ka lindur në 10 Korrik 1989 në Londër. ...më shumë

Burcu Biricik ka lindur në 4 Maj  të vitit 1989 ...më shumë