Krenari dhe Respekt - Kerem Bürsin

Kerem Bürsin ka lindur më 4 Qershor  1987 në Stamboll të Turqisë. Ai ka jetuar në disa shtete si: Emiratet e Bashkuara Arabe, Malajzi dhe në 1999 në SHBA. Përfundoi studimet për Marketing dhe Komunikim. Gjatë viteve të universitetit mori disa leksione aktrimi, por përpara se të bëhej një actor I mirëfilltë ka punuar si shofer. Ka marrë pjesë në disa emisione televizive por suksesin e arriti falë debutimit si protagonist në serialet: “Güneşi Beklerken”, “Bu Şehir Arkandan Gelecek”, “Yaşayamayanlar”, “Muhteșem İkili”, “Aynen Aynen”


Të gjithë personazhet e "Krenari dhe Respekt"

Kerem Bürsin ka lindur më 4 Qershor  1987 në Stamboll ...më shumë

Şükrü Özyıldız ka lindur më 18 Shkurt të vitit 1988 ...më shumë

Yasemin Allen ka lindur në 10 Korrik 1989 në Londër. ...më shumë

Burcu Biricik ka lindur në 4 Maj  të vitit 1989 ...më shumë