Krenari dhe Respekt - Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız ka lindur më 18 Shkurt të vitit 1988 në Izmir të Turqisë. Ai ka përfunduar studimet për inxhinjeri mekanike në  Turqi, më pas është zhvendosur në Portugali nëpërmjet programit Erasmus. Ai ka praktikuar sportet  marciale dhe boksin në kafaz. Por, mesa duket Sukru nuk e gjeti veten në asnjë prej studimeve dhe sporteve që kreu. Mjaftoi një trajnim me tematikëne  aktrimit për t’i dhënë atij dëshirën që t’a eksploronte më tepër këtë fushë. Pikërisht në këtë moment ai vendosi të vazhdonte studimet për aktrim në Universitetin e Arteve. Ka luajtur një sërë serialesh  si protagonist ku mund të përmendim: “Derin Sular”, “Benim hala- Umudum Var”, “Seref Meselesi”, “Tatli Kucuk Yalancilar”, “Kis Gunesi”, “Coban Yildizi”, “Nefes Nefese”.


Të gjithë personazhet e "Krenari dhe Respekt"

Kerem Bürsin ka lindur më 4 Qershor  1987 në Stamboll ...më shumë

Şükrü Özyıldız ka lindur më 18 Shkurt të vitit 1988 ...më shumë

Yasemin Allen ka lindur në 10 Korrik 1989 në Londër. ...më shumë

Burcu Biricik ka lindur në 4 Maj  të vitit 1989 ...më shumë