Krenari dhe Respekt - Yasemin Allen

Yasemin Allen ka lindur në 10 Korrik 1989 në Londër. E ëma, Sonja Eady, ishte një këngëtare dhe aktore në profesion ndaj duket se Yasemin e ka ndjekur si shembull. Pasi mbaroi shkollën fillore, ajo ndoqi kurse të ndryshme për kinema, television, dramë dhe gjuhë japoneze. Më vonë u diplomua për arte teatrore në Universitetin e Arteve. Në fillim e nisi si imazh dhe modele për kompani të ndryshme ku mund të përmendim “L’oreal” nga e cila Yasemin u njoh edhe më gjerësisht. Ndër serialet në të cilët e kemi ndjekur më parë mund të përmendim: “Elif”, “Kavak Yelleri”, “Yerden Yuksek”, “Hayat Devam Ediyor”, “Merhamet”, “Muhtesem Yuzyil”, “Seref Meselesi”, “Yok Olan”, “FI” etj


Të gjithë personazhet e "Krenari dhe Respekt"

Kerem Bürsin ka lindur më 4 Qershor  1987 në Stamboll ...më shumë

Şükrü Özyıldız ka lindur më 18 Shkurt të vitit 1988 ...më shumë

Yasemin Allen ka lindur në 10 Korrik 1989 në Londër. ...më shumë

Burcu Biricik ka lindur në 4 Maj  të vitit 1989 ...më shumë