Kuzeji dhe Gyneji - Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 Tetor 1983. Ai është ndër aktorët turq më të paguar dhe fitues i shumë cmimeve si 3 Golden Butterfly  dhe 1 Yeşilçam Cinema Award. Në vitin 2002 ai fitoi konkursin për “Modelin më të mirë në Turqi” dhe “Modelin më të mirë në botë”. Kivanc ka marrë pjesë në shumë filma turq në të cilët ka pasur rol kryesor ku përmendim: “Menekşe ile Halil” në 2007-2008, “Aşk-ı Memnu” në 2008-2010, “Kuzeji Gyneji” në 2011-2013 dhe “Cesur ve Güzel” në vitet 2016-2017. 

Ju do ta ndiqni në serialin “Kuzeji dhe Gynejinga e hëna në të premte, ora 16:10 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Öykü Karayel ka lindur në Stamboll në 20 Gusht 1990. ...më shumë

Bugra Gulsoy ka lindur në 22 Shkurt 1982 në  Ankara ...më shumë