Le të biem në dashuri - Sevda Erginci

Sevda Erginci është aktorja e lindur më 3 Tetor të vitit 1993 në Stamboll të Turqisë. Ajo ka filluar karrierën si aktore në dramën turke Karagul në rolin e Ayse Özalp. Më pas e kemi parë edhe në seriale të tjera ku mund të përmendim: Kara Sevda dhe serialin që do ndiqni nga e hëna në të premte në Tring, “Le të biem në dashuri”.


Të gjithë personazhet e "Le të biem në dashuri"

Sevda Erginci është aktorja e lindur më 3 Tetor të ...më shumë

Ali Il ka lindur më 16 Maj të vitit 1982 ...më shumë

Köksal Engür ka lindur më 1 Janar të vitit 1947 ...më shumë