Maria dhe Mustafai - Hilmi Cem Intepe

Hilmi Cem Intepe ka lindur në 19 maj 1992 në Mugla të Turqisë. Ai e nisi karrierën e tij si aktor në një rol mbështetës në Muhteşem Yüzyıl dhe më pas në Çalıkuşu. Në 2014 pati shumë sukses pasi mori pjesë në dy filma: Stajyer Mafya dhe Çılgın Dersane 4: Ada. Në 2016, luajti rolin kryesor në serialin Bodrum Masalı. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Muhteşem Yüzyıl”, “Çalıkuşu”, “Bodrum Masalı”, “Tek Yürek”, “Ya İstiklal Ya Ölüm”, “Maria dhe Mustafai”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Maria dhe Mustafai” çdo të shtunë ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Maria dhe Mustafai"

Jessica May ka lindur në 5 dhjetor 1993 në Paranacity ...më shumë

Hilmi Cem Intepe ka lindur në 19 maj 1992 në ...më shumë

Tamer Levent ka lindur në 13 tetor 1950 në Izmir ...më shumë