Maria dhe Mustafai - Jessica May

Jessica May ka lindur në 5 dhjetor 1993 në Paranacity në Brazil dhe është një aktore dhe modele turke dhe braziliane. Eksperienca e saj e parë në aktrim ka qenë në Yeni Gelin ne 2017. Më pas në Dert Bende në 2019. Ka marrë pjesë gjithashtu edhe në sfilatën e Mercedes Benz Fashion Week në Stamboll.

Ju do ta ndiqni në serialin “Maria dhe Mustafai” çdo të shtunë ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Maria dhe Mustafai"

Jessica May ka lindur në 5 dhjetor 1993 në Paranacity ...më shumë

Hilmi Cem Intepe ka lindur në 19 maj 1992 në ...më shumë

Tamer Levent ka lindur në 13 tetor 1950 në Izmir ...më shumë