Maria Magdalena - Luis Roberto Guzmán

Aktori ka lindur në 9 Prill 1973 në Puerto Rico. Ai është diplomuar në Universitetin e Puertos në Departamentin e Dramës. Pas përfundimit të studimeve ai u zhvendos në Meksikë ku filloi në industrinë e tenenovelave.  Me debutimin e tij në serialin El Pantera aktori mori famën dhe emrin e tij. Përveç industrisë së kinematografikës aktori u angazhua dhe në produksionin e tij të parë muzikor që u lançua fillimisht në Meksikë e më pas në Puerto Rico dhe Usa.  La promesa, La Viuda Negra, Ingobernable, Narcos: Mexico  janë disa nga serialet që aktori është angazhuar dhe ka interpretuar së fundmi.


Të gjithë personazhet e "Maria Magdalena"

Ka lindur në 23 Dhjetor të vitit 1980 në Kolumbi. ...më shumë

Aktori ka lindun në Kolumbi në 25 Prill 1977. Fillimisht ...më shumë

Aktori ka lindur në 9 Prill 1973 në Puerto Rico. ...më shumë