Maria Magdalena - María Fernanda Yepes

Ka lindur në 23 Dhjetor të vitit 1980 në Kolumbi. Fillimisht në moshën 14 vjeçare ajo filloi modelimin. Aktorja u zhendos në Bogota për t’ju përkushtuar studimeve te saj në Psikologji, Shkenca Sociale dhe Gazetari. Gjatë studimeve të saj aktorja mori disa klasa fotografie dhe kuzhine dhe pas 3 viteve u zhvendos në Spanjë për të studiuar aktrim. Aktorja u bë e njohur me rolin e saj në serialin Sin senos no hay paraíso. Më pas u angazhua dhe në filma të tjerë ku mund të përmendim:  Rosario Tijeras, La Teniente, José José, el príncipe de la canción dhe së fundmi në filmi Maria Magdalena ku aktorja luan rolin kryesor.


Të gjithë personazhet e "Maria Magdalena"

Ka lindur në 23 Dhjetor të vitit 1980 në Kolumbi. ...më shumë

Aktori ka lindun në Kolumbi në 25 Prill 1977. Fillimisht ...më shumë

Aktori ka lindur në 9 Prill 1973 në Puerto Rico. ...më shumë