Mbretëresha e Natës - Seda Akman

Seda Akman lindi më 13 Janar 1978 në Kütahya, Turqi. U bë shumë e njohur me filmat “Yes Sir” (2007), “Toss Up” (2004)  dhe Balans ve manevra (2005). Shkollën e mesme(4 vjecare) e kreu në Ankara. Mori çmimin “Best Fotomodel” në Turqi  në vitin 1999.


Të gjithë personazhet e "Mbretëresha e Natës"

Merjem Uzerli ka lindur në 12 Gusht 1983 në Gjermani ...më shumë

Nëna dhe babai i Jëlldërëmit janë nga Mardina. Për shkak ...më shumë

Uğur Polat lindi më 1 Janar 1961 në Stamboll dhe  ...më shumë

Seda Akman lindi më 13 Janar 1978 në Kütahya, Turqi. ...më shumë

Selim Bayraktar lindi në vitin 1975 dhe ështëë aktor turk ...më shumë