Mbretëresha e Natës - Selim Bayraktar

Selim Bayraktar lindi në vitin 1975 dhe ështëë aktor turk i njohur në serialin “Sümbül Ağa” në Muhteşem Yüzyıl. Ai lindi në  Kirkuk, Iraq, në një familje me origjinë turko-irakiane. Gjatë ditëve të fundit të luftës Iran-Irak, një i dërguar r i Sadam Hussein viziton shkollën në të cilën Selim studionte dhe e zgjedh atë që ti shërbejë në ushtri. Në  këtë moment familja e tij e dërgon në Turqi ku ai punon në “Teatrin shtetëror turk” pasi diplomohet në universitetin e Hacettepe në vitin 2000.


Të gjithë personazhet e "Mbretëresha e Natës"

Merjem Uzerli ka lindur në 12 Gusht 1983 në Gjermani ...më shumë

Nëna dhe babai i Jëlldërëmit janë nga Mardina. Për shkak ...më shumë

Uğur Polat lindi më 1 Janar 1961 në Stamboll dhe  ...më shumë

Seda Akman lindi më 13 Janar 1978 në Kütahya, Turqi. ...më shumë

Selim Bayraktar lindi në vitin 1975 dhe ështëë aktor turk ...më shumë