Mbretëresha e zemrave - Sara Smith / Virginia de la Vega

Kreu i Shërbimit të Inteligjencës
Ajo është një grua e vetmuar. Është rritur me nënën e saj dhe të atin s’e ka njohur kurrë. Vendimi për të hyrë në ushtri në moshë të hershme e ka shndërruar atë në një ushtare të vërtetë. I ka ngjitur shkallët e karrierës te Shërbimi i Inteligjencës falë aftësisë dhe zgjuarsisë së saj. Për të gjithë ajo është Smithi, eprorja e pushtetshme. Por pas kësaj gruaje fshihen shumë sekrete, një e shkuar e errët, një familje e çalë, një ish i dashur dhe një e ardhme që pret të zbulohet.


Të gjithë personazhet e "Mbretëresha e zemrave"

Një burrë i vendosur për të qenë një nga njerëzit ...më shumë

Kreu i Shërbimit të Inteligjencës Ajo është një grua e ...më shumë

Estefania është dhe do të mbetet gjithmonë një femër e ...më shumë

Do t’i shohim këta dy personazhe ata në dy faza ...më shumë

Do ta shohim atë në katër stade të ndryshme të ...më shumë