Melek - Kaan Çakir

Kaan Çakir ka lindur në 1 shkurt 1977 në Stamboll të Turqisë. Ai është një aktor, por gjithashtu edhe një menaxher. Kaan është i njohur kryesisht për filma dhe seriale në të cilat ka marrë pjesë si: “Muna”, “Melek”, “Leyla and Mecnun”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Melek” nga e hëna në të premte, ora 21:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Melek"

Nehir Erdogan ka lindur në 16 qershor 1980 në Izmir ...më shumë

Ahmet Kutsi Karadoğan ka lindur në 16 mars 1973 në ...më shumë

Kaan Çakir ka lindur në 1 shkurt 1977 në Stamboll ...më shumë

Mustafa Mert Koç ka lindur në 1994 në Stamboll, Turqi. ...më shumë