Melek - Mustafa Mert Koç

Mustafa Mert Koç ka lindur në 1994 në Stamboll, Turqi. Eshtë diplomuar për shkenca politike në Universitetin e Atilim dhe ka studiuar edhe aktrim në Los Angeles. Ai e nisi karrierën e tij në 2014 në filmin “Kolpacino”. Seriale në të cilat ka marrë pjesë janë: “Melek”, “Şahin Tepesi”, “Yeter”, “Hayat Bazen Tatlıdır”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Melek” nga e hëna në të premte, ora 21:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Melek"

Nehir Erdogan ka lindur në 16 qershor 1980 në Izmir ...më shumë

Ahmet Kutsi Karadoğan ka lindur në 16 mars 1973 në ...më shumë

Kaan Çakir ka lindur në 1 shkurt 1977 në Stamboll ...më shumë

Mustafa Mert Koç ka lindur në 1994 në Stamboll, Turqi. ...më shumë