Menekshe dhe Halili - Mehmet Çevik

Mehmet Çevik ka lindur në 1 dhjetor 1961, në Elbistan, Kahramanmaraş të Turqisë.

Ai u diplomua në Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Gjuhës, Historisë dhe Gjeografisë, Departamenti i Teatrit në 1986. Që nga viti 1997 punon si aktor në teatrot e qytetit të Kocaelit. Mehmet njihet për shumë role në serialet turke duke përfshirë serialin “Melek”, “Güzel Çirkin”, “Iffet”, “Zonja e çifligut”, “İstanbul Sokakları”, etj

Ju do ta ndiqni në serialin “Menekshe dhe Halili” nga e hëna në të premte, ora 19:30 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Menekshe dhe Halili"

Kıvanç Tatlıtuğ ka lindur në Adana në Turqi në 27 ...më shumë

Sedef Avci ka lindur në Stamboll në vitin 1982. Ajo ...më shumë

Murat Daltaban ka lindur më 1966. Ai është një aktor ...më shumë

Mehmet Çevik ka lindur në 1 dhjetor 1961, në Elbistan, ...më shumë