Mësime dashurie - Can Yaman

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. Ai ishte një nga studentët më të mirë në shkollën e tij. Pas përfundimit të gjimnazit shkoi në SHBA për studime dhe në vitin 2012 u diplomua në Departamentin e Juridikut në Universitetin Yeditepe. Can mori disa leksioni aktrimi për kënaqësi por më pas rezultuan shumë të suksesshme. Ai ka interpretuar në disa seriale si “Dolunay”, “Erkenci Kus” etj.

Ju do ta ndiqni në serialin “Mësime dashurie” nga e shtuna në të diel, ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Mësime dashurie"

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë

Gürgen Öz ka lindur në 10 Maj 1978 në Zonguldak, ...më shumë