Mësime dashurie - Gürgen Öz

Gürgen Öz ka lindur në 10 Maj 1978 në Zonguldak, Turqi. Ai studio për histori arti në Universitetin e Stambollit për një vit dhe më pas për teatër në Universitetin e Mimar Sinan. Ai ka punuar për Teatrin e Bakırköy, në të cilin pati edhe një rol kryesor në shfaqjen “Teneke”. Në vitet 2005 – 2007 ai ishte prezantues I “Televizyon Makinası”.  Në 2008 prodhoi një dokumentar të shkurtër “Neden Böyle”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Mësime dashurie” nga e shtuna në të diel, ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Mësime dashurie"

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë

Gürgen Öz ka lindur në 10 Maj 1978 në Zonguldak, ...më shumë