Mësime dashurie - Özge Gürel

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. Ajo ka studiuar tregti ndërkombëtare në universitetin e  Beykent. Gürel pas studimeve të larta vendos të marrë leksione aktrimi dhe ndërkohë i përkushtohet dhe botës së modës si modele… Ajo ka luajtur në seriale si “Peace Street”  dhe  “Magnificent Century” në 2014 dhe më pas në serialin “Stina e qershive” me të cilin u bë akoma dhe më e njohur. Përpara se të fillonin xhirimet e ktij të fundit ajo ka marrë dhe leksione kërcimi.

Ju do ta ndiqni në serialin “Mësime dashurie” nga e shtuna në të diel, ora 20:00 në 3Plus!


Të gjithë personazhet e "Mësime dashurie"

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Özge Gürel ka lindur në Stamboll më 5 Shkurt 1987. ...më shumë

Gürgen Öz ka lindur në 10 Maj 1978 në Zonguldak, ...më shumë