Mos ma lësho dorën - Alina Boz

Alina Boz ka lindur më 14 Qershor 1998 në Moskë, Rusi. Mamaja e saj është ruse ndërsa babai turk me prejardhje bullgare. Deri në moshën 7 vjeçare, Alina ka jetuar në Rusi. Kur ishte vetëm 9 vjeç, ajo nisi të merrte kurse teatri dhe kërcimi. Roli i saj i parë ishte si Canan në “Cesur Hemsire”. Tashmë, ajo vjen në rolin e Azra-s në “Mos ma lësho dorën”. Ka qenë pjesë e shumë reklamave dhe revistave të modës.


Të gjithë personazhet e "Mos ma lësho dorën"

Seray Gozler është një aktore e mirënjohur turke. Ajo ka ...më shumë

Alina Boz ka lindur më 14 Qershor 1998 në Moskë, ...më shumë

Alp Navruz ka lindur më 15 janar 1990 në Stamboll ...më shumë