Mos u dorëzo - Amine Gülşe

Amine Gulse ka lindur më 30 Prill 1993. Ka origjinë turke dhe ka lindur në Zvicër. Është aktore dhe modele.
Ka dalë e para në konkursin ‘Mbretëresha e bukurisë së Turqisë’, dhe në ‘Miss Turqia’. Më pas ajo doli e katërta në konkursin e bukurisë ‘Miss World’.
Di të flasë turqisht, anglisht, gjermanisht dhe spanjisht. Ka mbaruar gjimnazin në Gothenburg dhe më pas ka vazhduar shkollën e lartë.Ajo është e gjatë 1.78 cm dhe peshon 55 kg. Përmasat trupore janë 90-62-92.