Nëna ime - İlhan Şeşen

İlhan Şeşen ka lindur më 18 qershor 1948; Manisa është një muzikant dhe artist turk.

Në vitin 1994 publikon albumin e tij të parë solo “Aşk Haklı. Në vitin 2007 ka marrë pjesë në serialin “Annem”. Në vitin 2018 doli në treg “Dhurata”, një album homazhe i përbërë nga këngë të shkruara nga ai vetë dhe interpretuar nga artistë të tjerë.Që nga viti 2017, ajo performon me Sunay Akın në spektaklin “Këngë dashurie dhe tregime”. Në vitin 2019, Şeşen shkroi librin e saj të parë, “Historia ime e jetës”.

 

Do të ndiqni serialin “Nëna ime”, çdo ditë nga e hëna në të premte, ora 17:45, në Kanal D Drama.


Të gjithë personazhet e "Nëna ime"

Talat Bulut, ka lindur më 23 mars 1956, Sarıkamış, Kars. ...më shumë

Vahide Gordum ka lindur më 13 qershor 1965 është një ...më shumë

Duygu Yetis ka lindur më 22 mars 1984 në Stamboll, ...më shumë

İlhan Şeşen ka lindur më 18 qershor 1948; Manisa është ...më shumë