Një dashuri nga e shkuara - Umberto Zurita

Një aktor dhe producent i suksesshëm meksikan. Ai është martuar me aktoren argjentinase Christian Bach dhe ka dy djem nga kjo martesë, Sebastian dhe Emiliano. Ka krijuar produksionin e tij Zuba me gruan dhe vëllain. Që nga viti 1983 dhe deri në vitin 2008 ka fituar çmime të shumta për rolet e tij të panumërta në telenovelat meksikane dhe argjentinase.


Të gjithë personazhet e "Një dashuri nga e shkuara"

Një aktor dhe producent i suksesshëm meksikan. Ai është martuar ...më shumë

Është një model dhe aktor argjentinas. Ai ka lindur në ...më shumë

Edith Gonzales ka lindur në 10 dhjetor 1964. Është e ...më shumë