Një histori nga Bodrumi - Alperen Duymaz

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme tregoi interesin e tij për muzikën, dhe ndoqi studimet për teater në konservatorin e Ankarasë.  Alperen ka interpretuar në serialet turke si Aci Ask, Tatli Kucuk Yalancilar, Bodrum Masali, etj.


Të gjithë personazhet e "Një histori nga Bodrumi"

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme ...më shumë

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 ...më shumë

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ...më shumë

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 ...më shumë

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. ...më shumë