Një histori nga Bodrumi - Ezgi Senler

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 vjeçare ajo ishte pjesë e departamentit të Operas dhe Baletit të Fëmijëve në Ankara ku ndoqi studimet për dy vjet, dhe në moshën 11 vjeçare vazhdoi konservatorin për balet klasik në univeristetin Hacettepe në Ankara. Ezgi Senler ka interpretuar role në serialet si Bodrum Masalı, Nefes Nefes.


Të gjithë personazhet e "Një histori nga Bodrumi"

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme ...më shumë

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 ...më shumë

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ...më shumë

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 ...më shumë

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. ...më shumë