Një histori nga Bodrumi - Sevval Sam

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 Nëntor 1973 në Stamboll. Ndoqi gjimnazin İsov Yapı Meslek, dhe më pas studimet e larta në Iniversitetin e Arteve të Bukura Marmara në departamentin Graphic Design. Sevval ka qenë e martuar me futbollistin Metin Tekin, me të cilin ka dhe një djalë. Sam ka luajtur disa role në disa filma si Martılar ve İstanbul apo Siyah Beyaz, Sen Olmak. Ajo ka disa albume muzikore Has Arabesk, Toprak Kokusu, Istanbul’s Secret, etj.


Të gjithë personazhet e "Një histori nga Bodrumi"

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme ...më shumë

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 ...më shumë

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ...më shumë

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 ...më shumë

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. ...më shumë