Një histori nga Bodrumi - Timuçin Esen

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. Prindërit e tij janë avokatë. Gjimnazin e kreu në vendlindje, më pas ndoqi konservatorin në univeristetin e Ankarase, dhe u diplomua për teatër nga Universiteti i Arteve të Bukura Mimar Sinan. Studimet master i ndoqi në SHBA, në Institutin e Arteve në Kaliforni, ku mori mesime për aktrimin nga Larry Moss. Pasi u kthye në Turqi, Timuçin Esen ka interpretuar në serialet si : “Gurbet Kadını”, filmin “Gönül Yarası” etj.


Të gjithë personazhet e "Një histori nga Bodrumi"

Ka lindur në 3 nëntor 1992. Në shkollë të mesme ...më shumë

Ka lindur në vitin 1993 në Ankara. Në moshën 9 ...më shumë

Dilan ka lindur në 28 Shkurt 1995 në Sivas. Ajo ...më shumë

Vajza e këngëtares turke Leman Sam, ka lindur në 11 ...më shumë

Timuçin Esen ka lindur më 14 Gusht 1973 në Adana. ...më shumë