Një natë qershori - Özcan Deniz

Ozcan Deniz ka lindur në 19 Maj 1972 në Ankara. Deniz është aktor, këngëtar, tekstshkrues dhe regjisor. Karriera e tij arstistike ka nisur që në vitin 1994 dhe numëron shumë role në filma dhe seriale. Ozcan Deniz ka fituar gjithashtu dhjetëra çmime kombëtare dhe ndërkombëtare. Në vitin 2017, ai interpretoi në rolin protagonist në serialin “Nusja nga Stambolli”.

Ju do ta ndiqni në serialin “Një natë qershori” nga e hëna në të premte, ora 18:45 në Kanal D Drama!


Të gjithë personazhet e "Një natë qershori"

Ozcan Deniz ka lindur në 19 Maj 1972 në Ankara. ...më shumë

Naz Elmas ka lindur në 16 Qershor 1983 në Stamboll, ...më shumë

Nebahat Çehre ka lindur në 15 Mars 1944 në Samsun, ...më shumë