Nusja nga Stambolli - Fatma İpek Bilgin

Fatma İpek Bilgin ka lindur në 24 Mars në 1956 në Stamboll dhe është e njohur si aktore dhe regjisore teatri dhe përkthyese. Ajo punoi për vite me radhë në Teatrin e Ankarasë. Fatma İpek Bilgin është aktore shumë e njohur në Turqi dhe fituese e disa çmimeve. Disa nga rolet e saj më të njohura kanë qenë në serialet si “Maral”, “Ezel”, “Nusja nga Stambolli”, etj.


Të gjithë personazhet e "Nusja nga Stambolli"

Salih Bademci ka lindur më 15 Gusht 1984 në Izmir ...më shumë

Fatma İpek Bilgin ka lindur në 24 Mars në 1956 ...më shumë

Ozcan Deniz është një tjetër emër mjaft i njohur në ...më shumë

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë