Nusja nga Stambolli - Ozcan Deniz

Ozcan Deniz është një tjetër emër mjaft i njohur në Turqi. Ai ka lindur në 19 Maj 1972 në Ankara. Deniz është aktor, këngëtar, tekstshkrues dhe regjisor. Aktualisht, aktori 44 vjeçar është ndër më të paguarit në Turqi. Karriera e tij arstistike ka nisur që në vitin 1994 dhe numëron mbi 20 role në filma dhe seriale. Ozcan Deniz ka fituar gjithashtu dhjetëra çmime kombëtare dhe ndërkombëtare. Në vitin 2017, ai interpretoi në rolin protagonist në serialin “Nusja nga Stambolli”.


Të gjithë personazhet e "Nusja nga Stambolli"

Salih Bademci ka lindur më 15 Gusht 1984 në Izmir ...më shumë

Fatma İpek Bilgin ka lindur në 24 Mars në 1956 ...më shumë

Ozcan Deniz është një tjetër emër mjaft i njohur në ...më shumë

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë