Nusja nga Stambolli - Salih Bademci

Salih Bademci ka lindur më 15 Gusht 1984 në Izmir dhe aktualisht është një nga aktorët më të dashur në Turqi. Ai u bë i njohur për publikun shqiptar si Sinan nga “Dashuri me Qira”. Tashmë, ai rikthehet sërisht në serialin “Nusja nga Stambolli” në rolin e Fikret.


Të gjithë personazhet e "Nusja nga Stambolli"

Salih Bademci ka lindur më 15 Gusht 1984 në Izmir ...më shumë

Fatma İpek Bilgin ka lindur në 24 Mars në 1956 ...më shumë

Ozcan Deniz është një tjetër emër mjaft i njohur në ...më shumë

Asli Enver ka lindur në Londer  më 10 maj 1984 ...më shumë