Deniz Çakır ka lindur në 31 dhjetor të vitit 1981 ...më shumë

Hülya Avsar është një aktore, këngëtare, sipërmarrëse, stiliste, editore dhe ...më shumë

İlayda Alişan ka lindur në Stamboll në 26 shkurt të ...më shumë

Serkay Tutuncu është aktori i cili ka lindur në 7 ...më shumë