Pavarësisht dashurisë - Açelya Topaloglu

Açelya Topaloglu ka lindur më 19 Nëntor 1986 në Izmir. Studimet e saj përqëndrohen në balet dhe kërcim megjithatë karriera e saj njohu sukses në kinematografi. Ajo ka lujtur një sërë rolesh në Aşk Yakar, Eve Düşen Yıldırım, Kaçak Gelinler etj. Në serialin ” Pavarësisht dashurisë ” vjen në rolin e Defnes.


Të gjithë personazhet e "Pavarësisht dashurisë"

Açelya Topaloglu ka lindur më 19 Nëntor 1986 në Izmir. ...më shumë

Can Yaman ka lindur më 8 nëntor 1989 në Stamboll. ...më shumë

Nilay Duru vjen nga një familje rumunësh, emigrant në Turqi. ...më shumë